Selge boligen din på Aker brygge? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler boliger på Aker brygge.

Carlot Eiendom AS er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen bolig på Aker brygge som er til salgs. Er det de riktige boligene, ønsker vi at du tar kontakt med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi ønsker å kjøpe både små og store boliger.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av boliger på Aker brygge. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din på Aker brygge, er vi interessert.

Vi tar vare på din bolig.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av boligen din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av boligene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger på Aker brygge

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger på Aker brygge.

 • Kjøper dere boliger på Aker brygge?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger på Aker brygge, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling på Aker brygge. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig på Aker brygge som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger på Aker brygge. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.