Vi kjøper din bolig i Franzefoss Bruk. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler boliger i Franzefoss Bruk.

Vi er alltid på utkikk etter gode objekter innen bolig i Franzefoss Bruk som er til salgs. Er det de riktige boligene, håper vi på at du tar kontakt med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store boliger.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av boliger i Franzefoss Bruk. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i boliger hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din i Franzefoss Bruk, vil vi gjerne se på boligen.

Vi tar vare på din bolig.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1
Kunde 1
2020-02-01
Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av boligene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger i Franzefoss Bruk

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger i Franzefoss Bruk. 

 • Kjøper dere boliger i Franzefoss Bruk?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger i Franzefoss Bruk, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling i Franzefoss Bruk. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig i Franzefoss Bruk som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger i Franzefoss Bruk. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.