Selge boligen din på Nakkholmen? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler boliger på Nakkholmen.

Vi er hele tiden ute etter objekter innen bolig på Nakkholmen som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du tar kontakt med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store boliger.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av boliger på Nakkholmen. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din på Nakkholmen, vil vi gjerne se på boligen.

Vi tar vare på boligen.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av boligene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger på Nakkholmen

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger på Nakkholmen.

 • Kjøper dere boliger på Nakkholmen?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger på Nakkholmen, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling på Nakkholmen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig på Nakkholmen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger på Nakkholmen. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.