Selge boligen din i Sjursøykai Nordre? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler boliger i Sjursøykai Nordre.

Carlot Eiendom AS er hele tiden på utkikk etter gode objekter innen bolig i Sjursøykai Nordre som er til salgs. Er det de riktige boligene, håper vi på at du snakker med oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av boliger i Sjursøykai Nordre. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din i Sjursøykai Nordre, vil vi gjerne se på boligen.

Vi tar vare på din bolig.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av boligene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger i Sjursøykai Nordre

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger i Sjursøykai Nordre. 

 • Kjøper dere boliger i Sjursøykai Nordre?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger i Sjursøykai Nordre, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling i Sjursøykai Nordre. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig i Sjursøykai Nordre som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger i Sjursøykai Nordre. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.