Selge bygården din på Halvorøya? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler bygårder på Halvorøya.

Vi er alltid ute etter objekter innen bygård på Halvorøya som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store bygårder.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av bygårder på Halvorøya. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din på Halvorøya, vil vi gjerne se på bygården.

Vi tar vare på bygården.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av bygården din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av bygårdene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder på Halvorøya

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder på Halvorøya. 

 • Kjøper dere bygårder på Halvorøya?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder på Halvorøya, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling på Halvorøya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård på Halvorøya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder på Halvorøya. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.