Vi kjøper din bygård på Hanaborg. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler bygårder på Hanaborg.

Vårt firma er alltid interessert i objekter innen bygård på Hanaborg som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du snakker med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av bygårder på Hanaborg. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i bygårder hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din på Hanaborg, er vi interessert.

Vi tar vare på din bygård.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av bygården din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av bygårdene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder på Hanaborg

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder på Hanaborg. 

 • Kjøper dere bygårder på Hanaborg?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder på Hanaborg, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling på Hanaborg. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård på Hanaborg som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder på Hanaborg. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.