Søk
Close this search box.

Selge bygården din på Løkenmoen? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler bygårder på Løkenmoen.

Vårt firma er til enher tid interessert i objekter innen bygård på Løkenmoen som er til salgs. Er det de riktige bygårdene, ønsker vi at du tar kontakt med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store bygårder.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av bygårder på Løkenmoen. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din på Løkenmoen, er vi interessert.

Vi tar vare på bygården.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av bygården din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av bygårdene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder på Løkenmoen

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder på Løkenmoen. 

 • Kjøper dere bygårder på Løkenmoen?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder på Løkenmoen, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling på Løkenmoen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård på Løkenmoen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder på Løkenmoen. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.