Søk
Close this search box.

Selge eiendommen din på Rasta? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler eiendommer på Rasta.

Vi er til enher tid interessert i objekter innen eiendom på Rasta som er til salgs. Er det de riktige eiendommene, håper vi på at du kontakter oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av eiendommer på Rasta. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i eiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din på Rasta, er vi interessert.

Vi tar vare på din eiendom.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av eiendommen din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av eiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer på Rasta

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer på Rasta. 

 • Kjøper dere eiendommer på Rasta?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer på Rasta, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Rasta. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom på Rasta som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer på Rasta. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.