Søk
Close this search box.

Vi kjøper din eiendom i Slependen. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler eiendommer i Slependen.

Carlot Eiendom AS er til enher tid ute etter objekter innen eiendom i Slependen som er til salgs. Er det de riktige eiendommene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store eiendommer.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av eiendommer i Slependen. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din i Slependen, vil vi gjerne se på eiendommen.

Vi tar vare på eiendommen.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av eiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av eiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer i Slependen

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer i Slependen. 

 • Kjøper dere eiendommer i Slependen?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer i Slependen, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Slependen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom i Slependen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer i Slependen. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.