Har du et hus i Årnessetra til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler hus i Årnessetra.

Vi er hele tiden på utkikk etter gode objekter innen hus i Årnessetra som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du vil ta en prat med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av hus i Årnessetra. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i hus hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av hus i Norge. Ønsker du å selge huset ditt i Årnessetra, vil vi gjerne se på huset.

Vi tar vare på huset.

Når du selger ditt hus til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av huset ditt på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på husene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av husene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av hus i Årnessetra

 • Hvilke typer hus er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer hus i Årnessetra. 

 • Kjøper dere hus i Årnessetra?

  Ja. Om huset er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av hus i Årnessetra, så er vi absolutt interessert i å vurdere huset. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til huset om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om huset ditt passer inn i våre planer for utvikling i Årnessetra. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et hus i Årnessetra som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode hus i Årnessetra. Ønsker du å selge ditt hus til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.