Vi kjøper ditt hus på Bygdøy. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler hus på Bygdøy.

Vårt firma er alltid ute etter objekter innen hus på Bygdøy som er til salgs. Er det de riktige husene, ønsker vi at du snakker med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store hus.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av hus på Bygdøy. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i hus hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av hus i Norge. Ønsker du å selge huset ditt på Bygdøy, er vi interessert.

Vi tar vare på ditt hus.

Når du selger ditt hus til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av huset ditt alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på husene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av husene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av hus på Bygdøy

 • Hvilke typer hus er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer hus på Bygdøy. 

 • Kjøper dere hus på Bygdøy?

  Ja. Om huset er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av hus på Bygdøy, så er vi absolutt interessert i å vurdere huset. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til huset om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om huset ditt passer inn i våre planer for utvikling på Bygdøy. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et hus på Bygdøy som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode hus på Bygdøy. Ønsker du å selge ditt hus til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.