Søk
Close this search box.

Selge industribygget ditt i Søndre Bjørnsenn? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industribygg i Søndre Bjørnsenn.

Vi er alltid ute etter objekter innen industribygg i Søndre Bjørnsenn som er til salgs. Er det de riktige industribyggene, håper vi på at du kontakter oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industribygg.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av industribygg i Søndre Bjørnsenn. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industribygg i Norge. Ønsker du å selge industribygget ditt i Søndre Bjørnsenn, vil vi gjerne se på industribygget.

Vi tar vare på ditt industribygg.

Når du selger ditt industribygg til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av industribygget ditt på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av industribyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industribygg i Søndre Bjørnsenn

 • Hvilke typer industribygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industribygg i Søndre Bjørnsenn. 

 • Kjøper dere industribygg i Søndre Bjørnsenn?

  Ja. Om industribygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industribygg i Søndre Bjørnsenn, så er vi absolutt interessert i å vurdere industribygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industribygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industribygget ditt passer inn i våre planer for utvikling i Søndre Bjørnsenn. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et industribygg i Søndre Bjørnsenn som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industribygg i Søndre Bjørnsenn. Ønsker du å selge ditt industribygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.