Vi kjøper ditt industribygg på Vallerud. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler industribygg på Vallerud.

Vi er hele tiden ute etter objekter innen industribygg på Vallerud som er til salgs. Er det de riktige objektene, ønsker vi at du vil ta en prat med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store industribygg.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av industribygg på Vallerud. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i industribygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industribygg i Norge. Ønsker du å selge industribygget ditt på Vallerud, vil vi gjerne se på industribygget.

Vi tar vare på industribygget.

Når du selger ditt industribygg til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av industribygget ditt på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1
Kunde 1
2020-02-01
Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av industribyggene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industribygg på Vallerud

 • Hvilke typer industribygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industribygg på Vallerud. 

 • Kjøper dere industribygg på Vallerud?

  Ja. Om industribygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industribygg på Vallerud, så er vi absolutt interessert i å vurdere industribygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industribygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industribygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Vallerud. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et industribygg på Vallerud som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industribygg på Vallerud. Ønsker du å selge ditt industribygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.