Har du en industritomt i Fagerstrand til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industritomter i Fagerstrand.

Vi er alltid ute etter objekter innen industritomt i Fagerstrand som er til salgs. Er det de riktige industritomtene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industritomter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av industritomter i Fagerstrand. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din i Fagerstrand, vil vi gjerne se på industritomten.

Vi tar vare på din industritomt.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av industritomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av industritomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter i Fagerstrand

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter i Fagerstrand.

 • Kjøper dere industritomter i Fagerstrand?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter i Fagerstrand, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling i Fagerstrand. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt i Fagerstrand som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter i Fagerstrand. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.