Har du en industritomt på Fosser til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industritomter på Fosser.

Vårt firma er til enher tid interessert i objekter innen industritomt på Fosser som er til salgs. Er det de riktige industritomtene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store industritomter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av industritomter på Fosser. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i industritomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din på Fosser, er vi interessert.

Vi tar vare på industritomten.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av industritomten din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av industritomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter på Fosser

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter på Fosser.

 • Kjøper dere industritomter på Fosser?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter på Fosser, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling på Fosser. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt på Fosser som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter på Fosser. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.