Har du en industritomt i Geilo hyttegrend til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industritomter i Geilo hyttegrend.

Vi er alltid interessert i objekter innen industritomt i Geilo hyttegrend som er til salgs. Er det de riktige objektene, ønsker vi at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industritomter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av industritomter i Geilo hyttegrend. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din i Geilo hyttegrend, vil vi gjerne se på industritomten.

Vi tar vare på din industritomt.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av industritomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1
Kunde 1
2020-02-01
Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av industritomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter i Geilo hyttegrend

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter i Geilo hyttegrend. 

 • Kjøper dere industritomter i Geilo hyttegrend?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter i Geilo hyttegrend, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling i Geilo hyttegrend. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt i Geilo hyttegrend som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter i Geilo hyttegrend. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.