Vi kjøper din leilighet på Løvenstad. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler leiligheter på Løvenstad.

Vi er til enher tid ute etter objekter innen leilighet på Løvenstad som er til salgs. Er det de riktige objektene, ønsker vi at du snakker med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av leiligheter på Løvenstad. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i leiligheter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av leiligheter i Norge. Ønsker du å selge leiligheten din på Løvenstad, vil vi gjerne se på leiligheten.

Vi tar vare på leiligheten.

Når du selger din leilighet til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av leiligheten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på leilighetene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av leilighetene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av leiligheter på Løvenstad

 • Hvilke typer leiligheter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer leiligheter på Løvenstad.

 • Kjøper dere leiligheter på Løvenstad?

  Ja. Om leiligheten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av leiligheter på Løvenstad, så er vi absolutt interessert i å vurdere leiligheten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til leiligheten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om leiligheten din passer inn i våre planer for utvikling på Løvenstad. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en leilighet på Løvenstad som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode leiligheter på Løvenstad. Ønsker du å selge din leilighet til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.