Vi kjøper din leilighet i Oslo sentrum. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler leiligheter i Oslo sentrum.

Carlot Eiendom AS er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen leilighet i Oslo sentrum som er til salgs. Er det de riktige leilighetene, ønsker vi at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av leiligheter i Oslo sentrum. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av leiligheter i Norge. Ønsker du å selge leiligheten din i Oslo sentrum, er vi interessert.

Vi tar vare på leiligheten.

Når du selger din leilighet til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av leiligheten din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på leilighetene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av leilighetene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av leiligheter i Oslo sentrum

 • Hvilke typer leiligheter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer leiligheter i Oslo sentrum. 

 • Kjøper dere leiligheter i Oslo sentrum?

  Ja. Om leiligheten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av leiligheter i Oslo sentrum, så er vi absolutt interessert i å vurdere leiligheten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til leiligheten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om leiligheten din passer inn i våre planer for utvikling i Oslo sentrum. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en leilighet i Oslo sentrum som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode leiligheter i Oslo sentrum. Ønsker du å selge din leilighet til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.