Har du et næringsbygg på Bogerud til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringsbygg på Bogerud.

Vi er alltid på utkikk etter gode objekter innen næringsbygg på Bogerud som er til salgs. Er det de riktige næringsbyggene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store næringsbygg.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringsbygg på Bogerud. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i næringsbygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringsbygg i Norge. Ønsker du å selge næringsbygget ditt på Bogerud, er vi interessert.

Vi tar vare på næringsbygget.

Når du selger ditt næringsbygg til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av næringsbygget ditt alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på næringsbyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av næringsbyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringsbygg på Bogerud

 • Hvilke typer næringsbygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringsbygg på Bogerud. 

 • Kjøper dere næringsbygg på Bogerud?

  Ja. Om næringsbygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringsbygg på Bogerud, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringsbygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringsbygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringsbygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Bogerud. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et næringsbygg på Bogerud som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringsbygg på Bogerud. Ønsker du å selge ditt næringsbygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.