Søk
Close this search box.

Har du en næringseiendom på Killingholmen til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer på Killingholmen.

Vi er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen næringseiendom på Killingholmen som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du snakker med oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi ønsker å kjøpe både små og store næringseiendommer.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av næringseiendommer på Killingholmen. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din på Killingholmen, vil vi gjerne se på næringseiendommen.

Vi tar vare på næringseiendommen.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av næringseiendommen din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av næringseiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer på Killingholmen

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer på Killingholmen. 

 • Kjøper dere næringseiendommer på Killingholmen?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer på Killingholmen, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Killingholmen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom på Killingholmen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer på Killingholmen. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.