Selge næringstomten din på Flatbråtaøya? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringstomter på Flatbråtaøya.

Carlot Eiendom AS er til enher tid interessert i objekter innen næringstomt på Flatbråtaøya som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du vil ta en prat med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av næringstomter på Flatbråtaøya. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i næringstomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringstomter i Norge. Ønsker du å selge næringstomten din på Flatbråtaøya, er vi interessert.

Vi tar vare på din næringstomt.

Når du selger din næringstomt til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av næringstomten din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringstomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av næringstomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringstomter på Flatbråtaøya

 • Hvilke typer næringstomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringstomter på Flatbråtaøya. 

 • Kjøper dere næringstomter på Flatbråtaøya?

  Ja. Om næringstomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringstomter på Flatbråtaøya, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringstomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringstomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringstomten din passer inn i våre planer for utvikling på Flatbråtaøya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringstomt på Flatbråtaøya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringstomter på Flatbråtaøya. Ønsker du å selge din næringstomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.