Har du en næringstomt på Kråkholmen til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringstomter på Kråkholmen.

Carlot Eiendom AS er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen næringstomt på Kråkholmen som er til salgs. Er det de riktige næringstomtene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store næringstomter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av næringstomter på Kråkholmen. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i næringstomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringstomter i Norge. Ønsker du å selge næringstomten din på Kråkholmen, vil vi gjerne se på næringstomten.

Vi tar vare på næringstomten.

Når du selger din næringstomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av næringstomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på næringstomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av næringstomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringstomter på Kråkholmen

 • Hvilke typer næringstomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringstomter på Kråkholmen. 

 • Kjøper dere næringstomter på Kråkholmen?

  Ja. Om næringstomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringstomter på Kråkholmen, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringstomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringstomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringstomten din passer inn i våre planer for utvikling på Kråkholmen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringstomt på Kråkholmen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringstomter på Kråkholmen. Ønsker du å selge din næringstomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.