Selge næringstomten din i Østre Alna? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringstomter i Østre Alna.

Vårt firma er alltid interessert i objekter innen næringstomt i Østre Alna som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringstomter i Østre Alna. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringstomter i Norge. Ønsker du å selge næringstomten din i Østre Alna, vil vi gjerne se på næringstomten.

Vi tar vare på din næringstomt.

Når du selger din næringstomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av næringstomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringstomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av næringstomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringstomter i Østre Alna

 • Hvilke typer næringstomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringstomter i Østre Alna. 

 • Kjøper dere næringstomter i Østre Alna?

  Ja. Om næringstomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringstomter i Østre Alna, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringstomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringstomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringstomten din passer inn i våre planer for utvikling i Østre Alna. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringstomt i Østre Alna som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringstomter i Østre Alna. Ønsker du å selge din næringstomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.