Har du en tomt på Ellingsrud til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler tomter i Ellingsrud.

Carlot Eiendom AS er hele tiden på utkikk etter gode objekter innen tomter på Ellingsrud som er til salgs. Er det den riktige tomten, ønsker vi at du tar en prat med oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store tomter på Ellingsrud..

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av tomter på Ellingsrud. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Ellingsrud, er vi interessert.

Vi tar vare på tomten.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av tomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Ellingsrud

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Ellingsrud. 

 • Kjøper dere tomter på Ellingsrud?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Ellingsrud, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Ellingsrud. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Ellingsrud som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Ellingsrud. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.