Vi kjøper din tomt på Hovedøya. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler tomter på Hovedøya.

Carlot Eiendom AS er til enher tid interessert i objekter innen tomt på Hovedøya som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du vil ta en prat med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av tomter på Hovedøya. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Hovedøya, er vi interessert.

Vi tar vare på din tomt.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av tomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Hovedøya

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Hovedøya. 

 • Kjøper dere tomter på Hovedøya?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Hovedøya, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Hovedøya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Hovedøya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Hovedøya. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.