Selge tomten din på Mangen? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler tomter på Mangen.

Carlot Eiendom AS er hele tiden ute etter objekter innen tomt på Mangen som er til salgs. Er det de riktige tomtene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av tomter på Mangen. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Mangen, er vi interessert.

Vi tar vare på tomten.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av tomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Mangen

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Mangen.

 • Kjøper dere tomter på Mangen?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Mangen, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Mangen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Mangen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Mangen. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.