Har du en tomt på Øvre Uløya til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler tomter på Øvre Uløya.

Vi er alltid ute etter objekter innen tomt på Øvre Uløya som er til salgs. Er det de riktige tomtene, håper vi på at du kontakter oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av tomter på Øvre Uløya. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Øvre Uløya, er vi interessert.

Vi tar vare på tomten.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av tomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Øvre Uløya

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Øvre Uløya. 

 • Kjøper dere tomter på Øvre Uløya?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Øvre Uløya, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Øvre Uløya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Øvre Uløya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Øvre Uløya. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.