Vi kjøper din bolig på Dammen. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler boliger på Dammen.

Vårt firma er hele tiden ute etter objekter innen bolig på Dammen som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du tar kontakt med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av boliger på Dammen. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i boliger hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din på Dammen, vil vi gjerne se på boligen.

Vi tar vare på boligen.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av boligene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger på Dammen

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger på Dammen.

 • Kjøper dere boliger på Dammen?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger på Dammen, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling på Dammen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig på Dammen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger på Dammen. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.