Søk
Close this search box.

Kontakt Christer Eriksen

Kontakt Christer Eriksen i Carlot Eiendom AS om du har et interessant eiendomsprosjekt vi kan ta en titt på. Alt er i utgangspunktet av interesse.

Adresse

Carlot Eiendom AS
Mellbyedalen 18, 0287 Oslo
Kontaktperson: Christer Karlot Eriksen

Reg. nr. 917 656 711

Christer Karlot Eriksen i Carlot Eiendom AS er veldig interessert i å se på ditt eiendomsprosjekt. Alt er i utgangspunktet av interesse. 

For tiden er vi spesielt interessert i industribygg i Oslo.

Carlot Eiendom AS: Din Partner i Eiendomsutvikling

Vi i Carlot Eiendom AS, ledet av Christer Eriksen, er en sentral aktør innen eiendomsutvikling i Oslo. Med fokus på kvalitet og profesjonalitet, tar vi oss av kjøp, salg og utvikling av eiendommer – alt fra industribygg, bygårder til andre typer bygninger. Vi er alltid interessert i nye prosjekter, og er kjent for å bringe kreativitet og ekspertise til bordet i hvert prosjekt vi tar på oss.

Dedikasjon til Kvalitet og Profesjonalitet

I Carlot Eiendom AS, under Christer Eriksens ledelse, har vi en dedikasjon til kvalitet og profesjonalitet som er tydelig i alle aspekter av vårt arbeid. Vi er nøye med alle deler av prosessen, fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere, og sikrer høyest mulig kvalitet i alle prosjekter vi tar på oss.

Å selge eiendommen din, enten det er en arv, et familiehjem, en bygård eller et industribygg, kan være en emosjonell prosess. Vi forstår dette og tar utviklingen av eiendommen din på alvor. Vi ser på det som mer enn bare en bygning – det er en historie, en arv, og et potensial for fremtiden.

Christer Eriksens Ekspertise innen Eiendomsutvikling

Med årelang erfaring i utvikling av eiendommer i Oslo, har Christer Eriksen og vi i Carlot Eiendom AS blitt eksperter på feltet. Vi har jobbet med en rekke prosjekter, fra små til store bygninger, bygårder og industribygg, og har utviklet en dyp forståelse for hva som trengs for å gjøre et prosjekt vellykket.

Christer Eriksen og teamet vårt hos Carlot Eiendom AS er kjent for å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter. Dette betyr at vi ikke bare ser på hva som er best for oss, men også hva som er best for deg, og hva som er best for eiendommen. Dette gjør oss til en ideell partner for alle som ønsker å selge, kjøpe eller utvikle en eiendom i Oslo.

Vi er alltid ute etter nye eiendomsprosjekter vi kan ta en titt på. Uansett størrelsen på bygget, om det passer inn i de kriteriene vi har, er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har en eiendom du ønsker å selge.

Tilfredse Kunder og Vellykkede Prosjekter

Vi har allerede etablert et solid rykte i bransjen. Kundene våre har hatt glede av å jobbe med oss, og setter spesielt pris på Christer Eriksens ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Haner kjent for å være flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

I Carlot Eiendom AS har vi også vært involvert i utviklingen av en rekke eiendomsprosjekter gjennom årene. Dette gir en god idé om hva man kan forvente når man samarbeider med oss.

Ta Kontakt

Enten du har en eiendom du ønsker å selge, eller et annet eiendomsprosjekt du trenger hjelp med, er Christer Eriksen og vi i Carlot Eiendom AS klar til å hjelpe. Vi har ekspertisen, erfaringen, og dedikasjonen til kvalitet som trengs for å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

For å komme i kontakt med oss, kan du ringe oss på +47 99 70 51 10, sende en e-post til [email protected], eller sende en melding via Facebook eller LinkedIn. Alternativt kan du besøke vårt kontor på Mellbyedalen 18, 0287 Oslo, men husk å ringe på forhånd for å avtale et møte.

Christer Eriksen og vi i Carlot Eiendom AS ser frem til å høre fra deg og til å hjelpe deg med å realisere ditt eiendomsprosjekt.