Søk
Close this search box.

Selge boligen din på Grøttum? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler boliger på Grøttum.

Vi er hele tiden ute etter objekter innen bolig på Grøttum som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du snakker med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av boliger på Grøttum. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i boliger hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din på Grøttum, er vi interessert.

Vi tar vare på din bolig.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av boligene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger på Grøttum

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger på Grøttum. 

 • Kjøper dere boliger på Grøttum?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger på Grøttum, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling på Grøttum. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig på Grøttum som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger på Grøttum. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.