Vi kjøper din bolig på Mortensrudgård. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler boliger på Mortensrudgård.

Vårt firma er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen bolig på Mortensrudgård som er til salgs. Er det de riktige boligene, ønsker vi at du vil ta en prat med oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store boliger.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av boliger på Mortensrudgård. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i boliger hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av boliger i Norge. Ønsker du å selge boligen din på Mortensrudgård, er vi interessert.

Vi tar vare på din bolig.

Når du selger din bolig til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av boligen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på boligene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av boligene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av boliger på Mortensrudgård

 • Hvilke typer boliger er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer boliger på Mortensrudgård.

 • Kjøper dere boliger på Mortensrudgård?

  Ja. Om boligen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av boliger på Mortensrudgård, så er vi absolutt interessert i å vurdere boligen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til boligen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om boligen din passer inn i våre planer for utvikling på Mortensrudgård. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bolig på Mortensrudgård som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode boliger på Mortensrudgård. Ønsker du å selge din bolig til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.