Søk
Close this search box.

Vi kjøper din bygård i Oslo sentrum. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler bygårder i Oslo sentrum.

Carlot Eiendom AS er hele tiden interessert i objekter innen bygård i Oslo sentrum som er til salgs. Er det de riktige bygårdene, håper vi på at du vil ta en prat med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av bygårder i Oslo sentrum. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i bygårder hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din i Oslo sentrum, vil vi gjerne se på bygården.

Vi tar vare på bygården.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av bygården din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av bygårdene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder i Oslo sentrum

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder i Oslo sentrum. 

 • Kjøper dere bygårder i Oslo sentrum?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder i Oslo sentrum, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling i Oslo sentrum. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård i Oslo sentrum som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder i Oslo sentrum. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.