Har du en bygård i Sjursøykai Nordre til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler bygårder i Sjursøykai Nordre.

Vårt firma er hele tiden interessert i objekter innen bygård i Sjursøykai Nordre som er til salgs. Er det de riktige bygårdene, ønsker vi at du vil ta en prat med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store bygårder.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av bygårder i Sjursøykai Nordre. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i bygårder hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din i Sjursøykai Nordre, er vi interessert.

Vi tar vare på din bygård.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av bygården din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av bygårdene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder i Sjursøykai Nordre

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder i Sjursøykai Nordre.

 • Kjøper dere bygårder i Sjursøykai Nordre?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder i Sjursøykai Nordre, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling i Sjursøykai Nordre. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård i Sjursøykai Nordre som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder i Sjursøykai Nordre. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.