Søk
Close this search box.

Vi kjøper din bygård i Søndre Østli. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler bygårder i Søndre Østli.

Vårt firma er alltid ute etter objekter innen bygård i Søndre Østli som er til salgs. Er det de riktige bygårdene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi ønsker å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av bygårder i Søndre Østli. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i bygårder hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av bygårder i Norge. Ønsker du å selge bygården din i Søndre Østli, er vi interessert.

Vi tar vare på din bygård.

Når du selger din bygård til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av bygården din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på bygårdene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av bygårdene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av bygårder i Søndre Østli

 • Hvilke typer bygårder er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer bygårder i Søndre Østli. 

 • Kjøper dere bygårder i Søndre Østli?

  Ja. Om bygården er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av bygårder i Søndre Østli, så er vi absolutt interessert i å vurdere bygården. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til bygården om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om bygården din passer inn i våre planer for utvikling i Søndre Østli. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en bygård i Søndre Østli som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode bygårder i Søndre Østli. Ønsker du å selge din bygård til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.