Søk
Close this search box.

Selge eiendommen din på Hanaborg? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler eiendommer på Hanaborg.

Vi er alltid på utkikk etter gode objekter innen eiendom på Hanaborg som er til salgs. Er det de riktige eiendommene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store eiendommer.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av eiendommer på Hanaborg. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din på Hanaborg, er vi interessert.

Vi tar vare på eiendommen.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av eiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av eiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer på Hanaborg

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer på Hanaborg. 

 • Kjøper dere eiendommer på Hanaborg?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer på Hanaborg, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Hanaborg. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom på Hanaborg som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer på Hanaborg. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.