Vi kjøper din eiendom i Lille Bislett. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler eiendommer i Lille Bislett.

Vårt firma er alltid interessert i objekter innen eiendom i Lille Bislett som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du snakker med oss for å gjennomgå hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store eiendommer.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av eiendommer i Lille Bislett. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din i Lille Bislett, vil vi gjerne se på eiendommen.

Vi tar vare på din eiendom.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av eiendommen din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av eiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer i Lille Bislett

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer i Lille Bislett.

 • Kjøper dere eiendommer i Lille Bislett?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer i Lille Bislett, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Lille Bislett. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom i Lille Bislett som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer i Lille Bislett. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.