Har du en eiendom i Søndre Langåra til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler eiendommer i Søndre Langåra.

Vi er til enher tid interessert i objekter innen eiendom i Søndre Langåra som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store eiendommer.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av eiendommer i Søndre Langåra. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i eiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din i Søndre Langåra, vil vi gjerne se på eiendommen.

Vi tar vare på eiendommen.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av eiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av eiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer i Søndre Langåra

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer i Søndre Langåra. 

 • Kjøper dere eiendommer i Søndre Langåra?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer i Søndre Langåra, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Søndre Langåra. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom i Søndre Langåra som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer i Søndre Langåra. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.