Har du en eiendom i Svartskog til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler eiendommer i Svartskog.

Vi er alltid interessert i objekter innen eiendom i Svartskog som er til salgs. Er det de riktige eiendommene, håper vi på at du kontakter oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av eiendommer i Svartskog. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i eiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av eiendommer i Norge. Ønsker du å selge eiendommen din i Svartskog, er vi interessert.

Vi tar vare på eiendommen.

Når du selger din eiendom til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av eiendommen din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på eiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av eiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av eiendommer i Svartskog

 • Hvilke typer eiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer eiendommer i Svartskog. 

 • Kjøper dere eiendommer i Svartskog?

  Ja. Om eiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av eiendommer i Svartskog, så er vi absolutt interessert i å vurdere eiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til eiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om eiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Svartskog. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en eiendom i Svartskog som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode eiendommer i Svartskog. Ønsker du å selge din eiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.