Søk
Close this search box.

Selge industribygget ditt i Oslo? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industribygg i Oslo.

Vi er alltid ute etter objekter innen industribygg i Oslo som er til salgs. Er det de riktige industribyggene, håper vi på at du kontakter oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industribygg.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av industribygg i Oslo. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i industribygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industribygg i Norge. Ønsker du å selge industribygget ditt i Oslo, er vi interessert.

Vi tar vare på industribygget.

Når du selger ditt industribygg til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av industribygget ditt på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Transformasjon av industribygg i Oslo: En reise med Carlot Eiendom AS

Oslo, Norges pulserende hovedstad, er ikke bare kjent for sin rike historie, fantastiske fjorder og nordiske mat. Byen har også en blomstrende industriell sektor som stadig utvikler seg, og dette er et område der vi i Carlot Eiendom AS utmerker oss.

Vi i Carlot Eiendom AS er alltid på utkikk etter industribygg i Oslo som er til salgs. Fra små til store bygninger, vi ser alltid etter nye muligheter til å utvikle industribygg som passer vår visjon.

Hvorfor velge oss i Carlot Eiendom AS?

Med årelang erfaring i utvikling av industribygg i Oslo, har vi i Carlot Eiendom AS demonstrert vår ekspertise og forståelse av det lokale markedet. Vi er kjent for vår kreativitet og profesjonalitet, og har opparbeidet et sterkt rykte for å finne kreative løsninger som passer alle parter.

En annen grunn til å velge oss er vår forpliktelse til å ta vare på industribyggene vi kjøper. Når du selger bygget ditt til oss, kan du være trygg på at det er i gode hender. Vi tar utvikling av bygget på alvor og forstår at det kan være emosjonelt vanskelig for en selger, spesielt når det handler om salg av arv eller et familiehjem.

Kvalitet i alle ledd

Fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere, er vi nøye i alle ledd av prosessen. Vårt mål er å sikre høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Kundenes meninger om oss

Våre klienter er også raske til å rose oss for vårt arbeid. En fornøyd kunde bemerket spesielt Christer Eriksens fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Eriksen ble rost for sin evne til å føle markedet og handle raskt og med nøyaktighet.

Tidligere prosjekter

Vi er stolte over å vise frem noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere. Vi har vært involvert i utviklingen av flere industribygg gjennom årene, og viser gjerne frem disse prosjektene som eksempler på vårt arbeid og suksess.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av industribyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industribygg i Oslo

 • Hvilke typer industribygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industribygg i Oslo. 

 • Kjøper dere industribygg i Oslo?

  Ja. Om industribygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industribygg i Oslo, så er vi absolutt interessert i å vurdere industribygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industribygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industribygget ditt passer inn i våre planer for utvikling i Oslo. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et industribygg i Oslo som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industribygg i Oslo. Ønsker du å selge ditt industribygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.