Selge industribygget ditt på Skjetten? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industribygg på Skjetten.

Vårt firma er hele tiden ute etter objekter innen industribygg på Skjetten som er til salgs. Er det de riktige industribyggene, ønsker vi at du kontakter oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av industribygg på Skjetten. Vi er opptatt av å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industribygg i Norge. Ønsker du å selge industribygget ditt på Skjetten, vil vi gjerne se på industribygget.

Vi tar vare på ditt industribygg.

Når du selger ditt industribygg til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av industribygget ditt på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av industribyggene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industribygg på Skjetten

 • Hvilke typer industribygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industribygg på Skjetten. 

 • Kjøper dere industribygg på Skjetten?

  Ja. Om industribygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industribygg på Skjetten, så er vi absolutt interessert i å vurdere industribygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industribygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industribygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Skjetten. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et industribygg på Skjetten som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industribygg på Skjetten. Ønsker du å selge ditt industribygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.