Vi kjøper ditt industribygg i Tvist. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler industribygg i Tvist.

Vårt firma er alltid interessert i objekter innen industribygg i Tvist som er til salgs. Er det de riktige industribyggene, ønsker vi at du kontakter oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store industribygg.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av industribygg i Tvist. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i industribygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industribygg i Norge. Ønsker du å selge industribygget ditt i Tvist, er vi interessert.

Vi tar vare på industribygget.

Når du selger ditt industribygg til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av industribygget ditt på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på industribyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av industribyggene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industribygg i Tvist

 • Hvilke typer industribygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industribygg i Tvist.

 • Kjøper dere industribygg i Tvist?

  Ja. Om industribygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industribygg i Tvist, så er vi absolutt interessert i å vurdere industribygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industribygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industribygget ditt passer inn i våre planer for utvikling i Tvist. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et industribygg i Tvist som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industribygg i Tvist. Ønsker du å selge ditt industribygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.