Har du en industritomt på Gardermoen til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler industritomter på Gardermoen.

Vårt firma er hele tiden ute etter objekter innen industritomt på Gardermoen som er til salgs. Er det de riktige industritomtene, vil vi gjerne at du snakker med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industritomter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av industritomter på Gardermoen. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i industritomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din på Gardermoen, vil vi gjerne se på industritomten.

Vi tar vare på din industritomt.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av industritomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av industritomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter på Gardermoen

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter på Gardermoen. 

 • Kjøper dere industritomter på Gardermoen?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter på Gardermoen, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling på Gardermoen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt på Gardermoen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter på Gardermoen. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.