Søk
Close this search box.

Har du en industritomt på Gardermoen til salgs? Vi kjøper industritomter!

Vi kjøper og utvikler industritomter på Gardermoen.

Vårt firma er hele tiden ute etter objekter innen industritomt på Gardermoen som er til salgs. Er det de riktige industritomtene, vil vi gjerne at du snakker med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store industritomter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av industritomter på Gardermoen. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i industritomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din på Gardermoen, vil vi gjerne se på industritomten.

Vi tar vare på din industritomt.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av industritomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Velkommen til Carlot Eiendom AS - Din partner for industritomter på Gardermoen

Hvem er vi?

Som et ledende eiendomsutviklingsfirma er Carlot Eiendom AS spesialisert på kjøp og utvikling av industritomter på Gardermoen. Vi er alltid på utkikk etter nye muligheter og søker etter industritomter av alle størrelser. Enten du er en privatperson eller et selskap med en industritomt til salgs, vil vi gjerne diskutere mulighetene med deg.

Vår erfaring og kompetanse

Vi har mange års erfaring med utvikling av industritomter på Gardermoen. Vår lidenskap er å utvikle potensialet som finnes i industritomter, og vi er kjent for å komme med kreative løsninger som passer alle parter. Vi er stolte av vårt profesjonelle team og vår lange erfaring innen utvikling av industritomter i Norge.

Vår tilnærming til utvikling av industritomter

Når du selger din industritomt til oss, kan du være trygg på at vi tar utviklingen av din industritomt på alvor. Vi forstår at salg av eiendom kan være en emosjonell prosess, spesielt når det gjelder salg av arv eller familieeiendom. Derfor behandler vi hver transaksjon med den største respekt og oppmerksomhet.

Kvalitet i alle ledd

Vi streber etter høyeste kvalitet i alle ledd av utviklingen. Dette innebærer nøye planlegging og valg av håndverkere og samarbeidspartnere for å sikre høyest mulig kvalitet på de industritomtene vi utvikler.

Hva sier våre kunder om oss?

Vi er stolte over å ha mange fornøyde kunder som kan vitne om vår profesjonalitet, vårt engasjement og vår evne til å levere resultater. Ta en titt på våre kundeanmeldelser for å se hva våre kunder sier om oss.

Våre tidligere prosjekter

Gjennom årene har vi vært involvert i utviklingen av mange industritomter. Ta en titt på vår showcase for å se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Ofte stilte spørsmål

Vi forstår at du kan ha mange spørsmål om prosessen med å selge en industritomt. Ta en titt på vår FAQ-seksjon for svar på noen av de mest vanlige spørsmålene vi mottar.

Ta kontakt med oss

Har du en industritomt til salgs? Ta kontakt med oss snarest mulig. Vi er interessert i alle typer eiendommer og ser frem til å høre fra deg.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av industritomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter på Gardermoen

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter på Gardermoen. 

 • Kjøper dere industritomter på Gardermoen?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter på Gardermoen, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling på Gardermoen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt på Gardermoen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter på Gardermoen. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

 • Hva er prosessen for å selge en industritomt til Carlot Eiendom AS?

  Prosessen starter med en første samtale hvor vi diskuterer detaljene rundt tomten din. Dersom vi finner tomten interessant, vil vi foreta en grundig vurdering inkludert befaring, verdivurdering og planlegging av potensiell utvikling. Hvis begge parter er enige, vil vi deretter gå videre til kontraktsforhandlinger.

 • Hva er tidsrammen for utvikling av en industritomt?

  Tidsrammen for utvikling av en industritomt kan variere betydelig avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på tomten, dens nåværende tilstand, og planene for dens utvikling. Det kan ta alt fra noen måneder til flere år.

 • Hvordan bestemmer dere verdien av en industritomt?

  Verdien av en industritomt bestemmes av en rekke faktorer, inkludert dens beliggenhet, størrelse, tilstand, og potensialet for utvikling. Vi foretar en grundig vurdering av alle disse aspektene for å bestemme en rettferdig markedspris.

 • Hva gjør dere med en industritomt etter kjøpet?

  Etter kjøp av en industritomt, arbeider vi med å utvikle den for å maksimere dens potensial. Dette kan inkludere bygging av industrielle bygninger, etablering av infrastruktur, og mer.

 • Hva er fordelene med å selge min industritomt til Carlot Eiendom AS i stedet for en annen aktør?

  Ved å selge din industritomt til Carlot Eiendom AS, kan du være sikker på at tomten din blir håndtert av et erfarent og profesjonelt team. Vi har lang erfaring med utvikling av industritomter og legger stor vekt på å oppnå høy kvalitet i alle ledd av prosessen.

 • Kan jeg fortsatt ha en rolle i utviklingen av tomten etter salg?

  Vi verdsetter alltid input fra tidligere eiere og er åpne for å diskutere muligheter for samarbeid etter salg. Detaljene vil avhenge av den spesifikke situasjonen og vil bli diskutert under salgsprosessen.

 • Hva slags dokumentasjon trenger jeg for å selge min industritomt?

  For å selge din industritomt, vil du typisk trenge dokumentasjon som beviser eierskap, informasjon om eventuelle eksisterende strukturer eller infrastruktur på tomten, og detaljer om eventuelle juridiske eller miljømessige restriksjoner.

 • Hvordan påvirker beliggenheten verdien av en industritomt?

  Beliggenheten har en stor innflytelse på verdien av en industritomt. Tomter i nærheten av transportforbindelser, som Gardermoen, kan ha høyere verdi på grunn av bedre tilgjengelighet. Tomter i områder med høy økonomisk aktivitet kan også være mer verdifulle.

 • Hva er planene deres for industritomter på Gardermoen i fremtiden?

  Vi planlegger å fortsette vår vekst og utvikling av industritomter på Gardermoen. Vi ser et stort potensial i området og ser frem til å bidra til økonomisk vekst og utvikling i regionen.

 • Hva er forskjellen mellom en industritomt og andre typer tomter?

  En industritomt er designet for industriell bruk, som produksjon, lager, logistikk og lignende. Andre typer tomter, som boligtomter eller kommersielle tomter, er designet for forskjellige formål. Industriområder har ofte spesifikke forskrifter og infrastruktur for å støtte industriell aktivitet.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.