Vi kjøper din industritomt på Hadeland. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler industritomter på Hadeland.

Vårt firma er hele tiden interessert i objekter innen industritomt på Hadeland som er til salgs. Er det de riktige industritomtene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har lang erfaring med utvikling av industritomter på Hadeland. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i industritomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av industritomter i Norge. Ønsker du å selge industritomten din på Hadeland, er vi interessert.

Vi tar vare på din industritomt.

Når du selger din industritomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av industritomten din alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på industritomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1
Kunde 1
2020-02-01
Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av industritomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av industritomter på Hadeland

 • Hvilke typer industritomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer industritomter på Hadeland. 

 • Kjøper dere industritomter på Hadeland?

  Ja. Om industritomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av industritomter på Hadeland, så er vi absolutt interessert i å vurdere industritomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til industritomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om industritomten din passer inn i våre planer for utvikling på Hadeland. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en industritomt på Hadeland som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode industritomter på Hadeland. Ønsker du å selge din industritomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.