Selge næringsbygget ditt på Aker brygge? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringsbygg på Aker brygge.

Vårt firma er hele tiden ute etter objekter innen næringsbygg på Aker brygge som er til salgs. Er det de riktige næringsbyggene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å drøfte hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi ønsker å kjøpe både små og store næringsbygg.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av næringsbygg på Aker brygge. Vi ønsker å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringsbygg i Norge. Ønsker du å selge næringsbygget ditt på Aker brygge, vil vi gjerne se på næringsbygget.

Vi tar vare på næringsbygget.

Når du selger ditt næringsbygg til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av næringsbygget ditt alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringsbyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Nå og da legger vi ut noen av næringsbyggene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringsbygg på Aker brygge

 • Hvilke typer næringsbygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringsbygg på Aker brygge.

 • Kjøper dere næringsbygg på Aker brygge?

  Ja. Om næringsbygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringsbygg på Aker brygge, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringsbygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringsbygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringsbygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Aker brygge. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et næringsbygg på Aker brygge som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringsbygg på Aker brygge. Ønsker du å selge ditt næringsbygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.