Vi kjøper ditt næringsbygg i Fagerborg. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler næringsbygg i Fagerborg.

Vårt firma er til enher tid på utkikk etter gode objekter innen næringsbygg i Fagerborg som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du vil ta en prat med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store næringsbygg.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av næringsbygg i Fagerborg. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i næringsbygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringsbygg i Norge. Ønsker du å selge næringsbygget ditt i Fagerborg, vil vi gjerne se på næringsbygget.

Vi tar vare på ditt næringsbygg.

Når du selger ditt næringsbygg til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av næringsbygget ditt alvorlig. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringsbyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av næringsbyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringsbygg i Fagerborg

 • Hvilke typer næringsbygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringsbygg i Fagerborg.

 • Kjøper dere næringsbygg i Fagerborg?

  Ja. Om næringsbygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringsbygg i Fagerborg, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringsbygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det.

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringsbygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringsbygget ditt passer inn i våre planer for utvikling i Fagerborg. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et næringsbygg i Fagerborg som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringsbygg i Fagerborg. Ønsker du å selge ditt næringsbygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.