Søk
Close this search box.

Har du et næringsbygg på Finstad til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringsbygg på Finstad.

Vi er til enher tid ute etter objekter innen næringsbygg på Finstad som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringsbygg på Finstad. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i næringsbygg hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringsbygg i Norge. Ønsker du å selge næringsbygget ditt på Finstad, vil vi gjerne se på næringsbygget.

Vi tar vare på næringsbygget.

Når du selger ditt næringsbygg til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av næringsbygget ditt på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på næringsbyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av næringsbyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringsbygg på Finstad

 • Hvilke typer næringsbygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringsbygg på Finstad. 

 • Kjøper dere næringsbygg på Finstad?

  Ja. Om næringsbygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringsbygg på Finstad, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringsbygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringsbygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringsbygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Finstad. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et næringsbygg på Finstad som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringsbygg på Finstad. Ønsker du å selge ditt næringsbygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.