Søk
Close this search box.

Har du et næringsbygg på Gylteholmen til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringsbygg på Gylteholmen.

Carlot Eiendom AS er hele tiden på utkikk etter gode objekter innen næringsbygg på Gylteholmen som er til salgs. Er det de riktige næringsbyggene, vil vi gjerne at du vil ta en prat med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringsbygg på Gylteholmen. Vi ønsker å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringsbygg i Norge. Ønsker du å selge næringsbygget ditt på Gylteholmen, vil vi gjerne se på næringsbygget.

Vi tar vare på næringsbygget.

Når du selger ditt næringsbygg til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av næringsbygget ditt på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på næringsbyggene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av næringsbyggene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringsbygg på Gylteholmen

 • Hvilke typer næringsbygg er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringsbygg på Gylteholmen. 

 • Kjøper dere næringsbygg på Gylteholmen?

  Ja. Om næringsbygget er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringsbygg på Gylteholmen, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringsbygget. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringsbygget om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringsbygget ditt passer inn i våre planer for utvikling på Gylteholmen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har et næringsbygg på Gylteholmen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringsbygg på Gylteholmen. Ønsker du å selge ditt næringsbygg til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.