Søk
Close this search box.

Vi kjøper din næringseiendom på Bjørnsletta. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer på Bjørnsletta.

Carlot Eiendom AS er til enher tid interessert i objekter innen næringseiendom på Bjørnsletta som er til salgs. Er det de riktige næringseiendommene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å drøfte hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi er interessert i å kjøpe både små og store næringseiendommer.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringseiendommer på Bjørnsletta. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i næringseiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din på Bjørnsletta, vil vi gjerne se på næringseiendommen.

Vi tar vare på din næringseiendom.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av næringseiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av næringseiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer på Bjørnsletta

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer på Bjørnsletta. 

 • Kjøper dere næringseiendommer på Bjørnsletta?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer på Bjørnsletta, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Bjørnsletta. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom på Bjørnsletta som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer på Bjørnsletta. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.