Søk
Close this search box.

Vi kjøper din næringseiendom på Gukiløyene. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer på Gukiløyene.

Carlot Eiendom AS er hele tiden ute etter objekter innen næringseiendom på Gukiløyene som er til salgs. Er det de riktige objektene, håper vi på at du kontakter oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store næringseiendommer.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringseiendommer på Gukiløyene. Vi brenner for å utvikle potensialet som finnes i næringseiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din på Gukiløyene, vil vi gjerne se på næringseiendommen.

Vi tar vare på næringseiendommen.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av næringseiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av næringseiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer på Gukiløyene

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer på Gukiløyene. 

 • Kjøper dere næringseiendommer på Gukiløyene?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer på Gukiløyene, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Gukiløyene. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom på Gukiløyene som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer på Gukiløyene. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.