Søk
Close this search box.

Vi kjøper din næringseiendom på Mangenskogen. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer på Mangenskogen.

Vårt firma er alltid interessert i objekter innen næringseiendom på Mangenskogen som er til salgs. Er det de riktige næringseiendommene, ønsker vi at du vil ta en prat med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av næringseiendommer på Mangenskogen. Vi ønsker å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din på Mangenskogen, vil vi gjerne se på næringseiendommen.

Vi tar vare på næringseiendommen.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av næringseiendommen din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å sikre høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av næringseiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer på Mangenskogen

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer på Mangenskogen. 

 • Kjøper dere næringseiendommer på Mangenskogen?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer på Mangenskogen, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling på Mangenskogen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom på Mangenskogen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer på Mangenskogen. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.